Vi gør det let at finde det bedste lån

1. Tryk på knappen

2. Gå direkte til den bedste låneudbyder

3. Få hurtigt godkendt lånet med NemID

Lån penge nu

Online forbrugslån uden lange møder ⇒ Ansøg og få svar med det samme!

Online forbrugslån er for dig, som ønsker at låne et beløb typisk imellem 5000-400.000 kr., hurtigt, nemt og trygt. Hos os er der ingen skjulte renter og gebyrer, og du behøver ikke bruge time efter time på at forklare en bankmand, hvad du ønsker at bruge dit lån på. Hos os kan du realisere dine drømme allerede i dag.

Hvad er et forbrugslån?

Et online forbrugslån er et lån, som du kan tage online, og er ofte på et beløb, som er noget mindre end et traditionelt banklån. Du vil typisk kunne låne imellem 5000 til 400.000 kr., når du ansøger om et online forbrugslån. Hvad der derudover kendetegner disse lån er, at du selv bestemmer, hvad du ønsker at bruge lånet på. Som navnet angiver bliver dette lån ofte brugt på en form for forbrug, men du bestemmer helt selv, om det betyder en skiferie, en ny stue eller en campingvogn.

Ved traditionelle forbrugslån, som du kan optage igennem din bank, vil du ofte blive bedt om at stille sikkerhed, og der vil være behov for, at du tager til et utal af møder og underskriver diverse dokumenter, og lader en fremmed få et indblik i din økonomi. Det kan for nogle være ret grænseoverskridende at skulle lade et andet menneske kigge rundt i deres privatøkonomi, og mange foretrækker derfor online forbrugslån, da det her ikke er nødvendigt at stille den samme sikkerhed.

Et forbrugslån er derfor til dig, som ønsker at gøre dine drømme til virkelighed nemt og smertefrit.

Kravene for at tage et forbrugslån – kort fortalt

Der er få krav for at tage et forbrugslån, da man ikke behøver at stille den samme sikkerhed, som hvis du optager et lån i banken. Her, er hvad de fleste online låneudbydere vil kræve af dig:

  •         Du skal være over 18 år
  •         Du må ikke være registreret i RKI
  •         Du skal være dansk statsborger

Udover disse krav kan enkelte låneudbydere stille følgende krav:

  •         Du skal have fast arbejde
  •         Maks beløb for førstegangslånere
  •         Krav til din årsindkomst

Hvordan ansøger jeg?

Det er utroligt simpelt at ansøge om et online forbrugslån. Du skal først og fremmest finde det lån, som passer bedst til dig. Du udfylder derefter en enkel låne ansøgning, som ofte består af en smule information omkring dig selv. Det er slet ikke så besværligt, som ved traditionelle banklån, og at ansøge om lånet går derfor utrolig hurtigt. Da der heller ikke skal bruges lang tid på at kreditvurdere dig, får du med det samme svar på din låneansøgning. Når du har fået besked om at din ansøgning er blevet godkendt, godkender du lånet med dit NemID. Herefter tigger pengene ind på din konto.

Dit forbrugslån er derfor blot få minutter og klik væk.

Hvorfor tage et online forbrugslån?

En af de store fordele ved at tage et online lån, er at du slipper for al besværet, som du ellers oplever ved traditionelle banklån. Når du tager et online forbrugslån, behøver du ikke at tage hele vejen ned i banken, og du behøver heller ikke at udfylde dokument efter dokument og redegøre for, hvad du ønsker at bruge dit lån på.

Det hele kan klares fra din computer, tablet eller mobil og du bestemmer helt selv, om det skal klares i bussen, på sofaen eller i sengen.

Stil minimal sikkerhed, men tag et sikkert lån

Det er et utal af låneudbydere på markedet, og det kan virke utroligt uoverskueligt at få et overblik over, hvad de enkelte lån egentlig koster. Vi mener at det skal være overskueligt at forstå omkostningerne for et lån. Af denne årsag har vi ingen skjulte renter og gebyrer.

Vi mener at du skal være i stand til at realisere dine drømme trygt og sikkert.

Hvad koster et forbrugslån?

Låneudbyderne bestemmer selv, hvilke gebyrer de har på deres forbrugslån. Det er derfor vigtigt at du sammenligner flere lån før du låner, så du ved, hvilket lån der passer bedst til dig. Som regel vil de ting du skal kigge efter være stiftelsesgebyrer og lånets årlige omkostninger i procent, ÅOP.

Det er derudover også vigtigt at vide at renteudgifter er fradragsberettigede i Danmark. Dette betyder at et lån med høje renter med samme ÅOP, som et lån med høje gebyrer, vil være billigst i sidste ende. Hos os er der ingen skjule renter eller gebyrer, og du ved derfor fra start af, hvad lånet kommer til at koste.

Det er også værd at vide at det er fuldstændigt gratis at ansøge om et forbrugslån. Du kan derfor ansøge om ligeså mange, som du vil, ganske gratis.

Hvor meget kan jeg låne?

Det er op til den enkelte låneudbyder, hvor mange penge de ønsker at låne dig, men typisk er forbrugslån op til omkring 400.000 kr. Generelt så gælder det, at jo større et lån du ønsker at tage, jo mere information behøver låneudbyderen fra dig. Det betyder derfor også at i nogle tilfælde, vil låneudbyderne vurdere din privatøkonomi og dine faste indtægter.

Før du låner

Det er som udgangspunkt altid anbefalet at lægge et budget før du tager et lån. Dette er en tommelfingerregel uanset, hvilket lån du ønsker at optage. Formålet med at lægge et budget er at du får et overblik over, om du kan betale lånet tilbage indenfor lånets afbetalingsperiode.

Når du laver et budget bør du skrive dine faste udgifter og indtægter ned. Dette vil give dig et overblik over, hvor mange penge du har til rådighed om måneden, og hvor meget der kan gå til afbetaling af dit lån. Det er tit en god idé også at huske på, at der kan forekomme uforudsete situationer, som kan have indflydelse på din økonomi. Lav derfor et realistisk budget, hvor du lægger lidt mere til side, end hvad du reelt set regner med, at skulle bruge.

Når du har lagt et realistisk budget, kan du med ro i maven tage et lån.    

RKI

Hvis du er registreret i RKI, kan du ikke ansøge om forbrugslån, selvom du lever op til de resterende krav, som der forelægger for at kunne optage lånet. Du kan dog godt finde låneudbydere, som tilbyder forbrugslån trods RKI, men disse lån er frarådet. Dette skyldes at låneudbyderne tager en chance ved at låne en RKI-registreret person penge, og gebyrerne og renterne på disse online forbrugslån er, som resultat af dette, ofte utroligt høje. Disse lån er derfor oftest meget dyre længden, og er ikke attraktive for en person, som allerede står i for stor gæld.