Vi gør det let at finde det bedste lån

1. Tryk på knappen

2. Gå direkte til den bedste låneudbyder

3. Få hurtigt godkendt lånet med NemID

Lån penge nu

Kviklån til livet Lån hurtigt, nemt og sikkert og få mere ud af livet

Vi ved alle sammen, at en måned kan blive lang hvis pengene ikke helt rækker til alle ens udgifter. Hvis du er træt af, at skulle vende hver fem øre for, at kunne betale de ting du gerne vil købe, så kan det være en god ide, at finde et af de bedste kviklån på nettet. Du kan nemt låne op til 15.000 kr., der stilles ikke nær så mange krav til et kviklån som til et normalt lån, og du har med et kviklån med det samme råd til lige det du står og mangler.

Hvem kender ikke den situation, at du står i en situation hvor der bare er et udsalg, som næsten er for godt til at være sandt, eller at du står i en situation, hvor du pludselig midt på måneden modtager en grim og overraskende regning, som du ikke lige havde indkalkuleret i dit måneds budget. I denne situation har du ikke tid til at vente på, at du bliver bevilliget et lån i banken, og det er i sådan en situation, at du kan tage et kviklån. Det er nemt, hurtigt og du kan have pengene inden for samme dag. Læs mere om hvad et kviklån er her.

Hvad er et kviklån?

Du har sikkert hørt ordet kviklån, eller måske har du set en af de mange reklamer som der er for kviklån. Men hvad er det nu lige et kviklån for noget. Et kviklån er lige præcis det som det lyder som, det er et lån som er meget hurtigt, ikke kun er tiden inden du har pengene på din konto meget kort, men hele processen for at blive bevilliget til et kviklån er også meget hurtig. Det kan også være, at du kender kviklån som mikrolån eller SMS lån eller minilån, og egentligt er de alle det samme, der er dog nogle få forskelle mellem dem.

Et kviklån er et lån hvor du låner mindre beløb, de er for det meste populære til udbetaling af elektroniske artikler som Tv’er, eller andet elektronik, men de er også populære blandt folk, som af en eller anden grund står i en situation hvor de skal bruge lidt penge i deres budget for, at klare sig igennem til næste lønseddel tikker ind på kontoen. Du skal med andre ord vælge et kviklån hvis du ved, at du har brug for en lille penge indsprøjtning i din økonomi og du ved, at du er i stand til at betale lånet tilbage inden for en kort periode.

Hvad kan jeg låne til?

Det er det gode ved et kviklån, du kan låne penge til lige det du har lyst til. Hvis du tager et almindeligt lån i en bank, så vil du ofte skulle svare på en masse personlige spørgsmål om hvad du skal bruge pengene til, og hvorfor du skal bruge et lån. Men når du ansøger om et kviklån, så vil du aldrig blive stillet et eneste spørgsmål om formålet med lånet. Så længe du betaler pengene tilbage, så kan du i bund og grund bruge pengene til lige det du har lyst til.

Hvordan ansøger jeg om et kviklån?

Er du nervøs for tanken om, at skulle ned i en bank og sidde overfor en bankmand, mens han sidder og nærstuderer alle de finansielle valg du har truffet igennem dit liv. Hvis dette lyder skræmmende, så er her en rigtig god nyhed, med et kviklån slipper du for alt dette, et kviklån bliver optaget over internettet, og ofte er der meget få spørgsmål som du skal svare på. Disse er ting som hvor gammel er du? Hvad er din adresse? Har du et NemID? Er du registreret i RKI? Hvis du kan svare på disse spørgsmål, så er du allerede et meget langt stykke igennem processen for at blive bevilliget til et kviklån.

Hvad skal jeg huske på ved et kviklån?

Der er nogle ting som du skal vide når du overvejer at optage et kviklån. Det vigtigste som du skal huske på er, at du når du låner penge på et tidspunkt skal betale dem tilbage igen. Hvis du allerede ved, at du ikke er i stand til at betale pengene tilbage, så kan det være du skal overveje en gang til om du virkeligt har brug for et lån. Når du så har besluttet dig for at et kviklån er det rigtige, så se dig omkring på nettet efter det kviklån der passer bedst til dine behov. Det kan godt betale sig at se sig lidt omkring, for som med alt andet i livet så er der billige og dyre alternativer, og der er jo ingen grund til, at betale mere end højest nødvendigt for et lån.

Hvilke krav stilles for et kviklån?

Selvom de krav der stilles får et kviklån er meget mindre end dem der stilles for et normalt banklån, så er der stadig nogle krav som du skal opfylde for, at kunne optage et kviklån. For det første skal du være fyldt mindst 18 år, nogle lånudbydere har endda et krav om at man skal være fyldt 25 år. For det andet så skal du have en dansk adresse, og have boet i Danmark i mindst 12 måneder før du kan søge om et kviklån, for det tredje så skal du have et NemID, dette er fordi lånudbyderne bruger dette til at tjekke din finansielle situation, og du bruger dit NemID til at skrive under på lånekontrakten. Det sidste krav er, at du ikke må være registeret i RKI, dette er et register over folk som tidligere ikke har tilbagebetalt deres lån eller betalt deres regninger. Alt efter hvor stort et beløb du vil låne, så er der nogle lånudbydere som har et krav om, at du skal kunne dokumentere at du har en månedlig indkomst.

Er der risikoer ved et kviklån?

Nej der er ikke nogen risiko ved, at tage et kviklån. Når det så er sagt så er der naturligvis altid ting som man skal huske på. Grunden til at kviklån nogle gange bliver kritiseret af pressen er, at de mennesker som løber surt i et kviklån, ofte er de mennesker som ikke har oversigt over deres finansielle forbrug, og tager et kviklån selv om de slet ikke har råd til det. Dermed ender de i en ond cirkel hvor det bare bliver dyrere og dyrere for dem at have lånet. Det er også rigtigt, at et kviklån koster lidt mere end et almindeligt lån, men dette er simpelthen fordi, at du som låntager ikke stiller nogen garanti for, at du betaler lånet tilbage, og dermed er der for lånudbyderen en større omkostning forbundet med skyldnere som ikke betaler.