Vi gør det let at finde det bedste lån

1. Tryk på knappen

2. Gå direkte til den bedste låneudbyder

3. Få hurtigt godkendt lånet med NemID

Lån penge nu

SMSlån til Alle ✓ Lån trygt og hurtigt ✓ Få mere ud af livet ✓

Det er i dag nemmere end nogensinde at låne penge, og det behøver slet ikke at være så snørklet, som bankerne ofte gør det til.

Med et SMSlån slipper du for lange forklaringer, møder og utalige af dokumenter, da du nemt, hurtigt og sikkert kan ansøge og godkende lån fra din mobiltelefon, tablet eller computer. Dine drømme er derfor blot et klik væk.

Fordele ved SMSlån

 •         Du bestemmer, hvad pengene skal bruges på
 •         Du skal stille minimal sikkerhed
 •         Det er nemt
 •         Du får hurtig udbetaling
 •         Du slipper for at kontakte din bank
 •         Det er sikkert
 •         Der er ingen skjulte renter og gebyrer

Kort fortalt

For at optage et SMSlån, skal du angive og bruge følgende:

 •         Beløbet du ønsker at låne
 •         Afbetalingsperioden for lånet
 •         Din Alder
 •         Dit NemID

Her på siden kan du hurtigt få et indblik i, hvilken låneudbyder der passer bedst til dig, og hvem der kan hjælpe dig med at realisere dine drømme.

Hvis du ønsker at få et større indblik i, hvad et SMSlån egentlig er, kan du læse mere lige her.

SMSlån – kært barn har mange navne

SMSlån er et begreb, som blev udbredt tilbage i mobiltelefonens unge dage, før alle havde en smartphone og hurtig adgang til internettet. Oprindeligt blev denne type lån taget ved at sende en SMS-besked til det firma, som du ønskede at låne penge fra. Derefter modtog du en låneaftale igennem brevsprækken, som du skulle underskrive og sende tilbage til firmaet.

SMSlån blev utroligt populære på kort tid, da man med disse lån har mulighed for at låne et småt beløb, typisk imellem 500-12.000 kr., uden at skulle i kontakt med en bankrådgiver, og fordi at det er nemt og hurtigt.

I dag bliver betegnelsen SMSlån ofte brugt i sammenhæng med kviklån. Kviklån kan kort fortalt betegnes, som en mere moderne version af SMSlånet, da det har det tilfælles med et SMSlån, at det er et tilbud for dig, som ønsker at låne et mindre beløb, hurtigt og nemt.

Den store forskel på SMSlånet og kviklånet er at grundet teknologiens udvikling, behøver man ikke længere at underskrive en kontrakt i papirform, med kviklån eller SMSlån, er det så nemt at du blot underskriver online med dit NemID.

Hvordan fungerer et SMSlån?

Det er utroligt nemt at tage et SMSlån. Når du ansøger om lånet skal du først og fremmest vælge beløbet du ønsker at låne, derefter udfylder du en simpel låneansøgning, som du så underskriver med dit NemID. Du vil få svar på din ansøgning allerede i dag, og vil indenfor kort tid modtage pengene.

Hvorfor skal jeg bruge mit NemID?

Som de fleste ved, så er dit NemID din digitale signatur. Grunden til at låneudbydere bruger NemID-signaturen, er fordi det sikrer dig som kunde, og sikrer låneudbyderen, at du er den person, som du udgiver dig for at være. Du er derfor nødt til at bestille et NemID, hvis du ikke allerede har et, hvis du ønsker at optage et SMSlån.  

Du bestemmer

En af de mange fordele ved et SMSlån er at du helt selv bestemmer, hvad du ønsker at bruge dit lån på. Du slipper altså for en bankmand, som står med en løftet pegefinger, og blander sig i, om du bruger dit lån på en flybillet til Bangkok, til mad fordi SU’en ikke rækker måneden ud eller på en ny veltrængt sofa.

Med SMSlån er det helt op til dig, hvad pengene skal bruges på, og ingen blander sig.

Hvem kan tage et SMSlån?

Med et SMSlån behøver du ikke at stille den samme sikkerhed, som når du søger om et lån i banken. Dette skyldes at SMSlån tilbydes til alle, som har brug for det. Et af de få krav, som der bliver stillet til dig, er din alder. Den laveste alder for at ansøge om et SMSlån er 18 år, men det skal nævnes at der er forskelligt fra lånefirma til lånefirma, hvad aldersgrænsen er. Nogle firmaer har en grænse på 21 og nogle få endnu højere.

Afbetaling

Da SMSlån er et mindre lån, er afbetalingsperioden kortere, end hvad du vil opleve ved at typisk banklån. Afbetalingsperioden for dit lån, vil afhænge af firmaet du låner igennem, og størrelsen af lånet du ønsker at tage.

Gode råd

Det er vigtigt at du finder det lån, som passer bedst til dig og dine behov. Vi har her på siden gjort det nemt for dig at sammenligne låneudbydere, ved at linke til forskellige lånefirmaer og gjort det overskueligt, hvad de tilbyder. Der er dermed ingen skjulte renter og gebyrer.

Når du sammenligner lånene for at finde præcis det lån, som passer bedst til dig og dine behøv, bør du kigge på årlige omkostninger i procent, ofte forkortet til ÅOP. Dette term dækker over gebyrer, den årlige rente og øvrige omkostninger, som kan opstå i forbindelse med et SMSlån.

Derudover er det også anbefalet at overveje, hvilken tilbagebetalingsperiode, som passer bedst til dig, så du kan afbetale lånet, uden at der opstår ekstra omkostninger.

Hvad koster det?

Det er forskelligt fra udbyder til udbyder, hvad prisen på et SMSlån er, da der er flere variabler, som kan spille ind. Prisen på lånet vil typisk være baseret på størrelsen af lånet, du ønsker at tage, afbetalingsperioden og den årlige rente i procent, ÅOP.

ÅOP for et SMSlån er typisk højere end normale lån, da afbetalingsperioden er kort, sammenlignet med lån du tager, som har afbetalingsperioder på længere tid. At sammenligne ÅOP på et SMSlån med længere lån, kan derfor være misvisende, da omkostningerne for SMSlånet sagtens kan være lavere, da afbetalingsperioden er så kort.

Når du ansøger om SMSlånet, er det en god idé at forhøre dig hos låneudbyderen, hvad du i alt kommer til at betale når alle dine afdrag er betalt. Det fulde beløb er hos de fleste låneudbydere gjort klart allerede når du angiver beløbet, du ønsker at låne og afbetalingsperioden for lånet.

Gratis SMSlån

Da SMSlån er blevet utroligt populære, især blandt den yngre del af befolkningen i Danmark, er konkurrencen imellem låneudbyderne høj. Flere lånefirmaer tilbyder derfor Gratis SMSlån. Dette betyder at du kan tage et SMSlån helt gratis, og er oftest tilbudt, når du tager lån hos udbyderen for første gang. Disse gratis lån, vil typisk være små lån på omkring 4000 kr. Når man tager et gratis lån, skal man være opmærksom på at afbetalingsperioden ofte er kort, og hvis man ikke betaler tilbage indenfor denne tid, kommer der renter på lånet.

RKI

De fleste låneudbydere tillader dig ikke at tage et lån, hvis du er registreret i RKI. Det skal dog siges, at hvis det beløb du er registreret for, er under 200 kr., vil din status for Experians kunder være usynlig, og du kan derfor stadigvæk optage et SMSlån. Men, hvis beløbet du skylder, overskrider grænsen, vil din RKI registrering være synlig, og mange låneudbydere vil  derfor ikke tillade dig at optage et lån.

Ansøg flere steder

Det er uforpligtende og helt gratis at ansøge om et SMSlån, det kan derfor være en god idé at ansøge flere steder ad gangen. Du skal ikke lade dig slå ud af et afslag, men i stedet se det, som at den udbyder og det lån, passede ikke perfekt til dig. Der er så mange udbydere på markedet, så du har rig mulighed for at finde lånet, som passer helt perfekt til dig.