Vi gør det let at finde det bedste lån

1. Tryk på knappen

2. Gå direkte til den bedste låneudbyder

3. Få hurtigt godkendt lånet med NemID

Lån penge nu

Tag et kort lån frem for et studielån og bliv gældfri igen inden for kort tid ✓

Vi ved så godt som nogen, at livet som studerende er en krævende tjans, på flere planer. Evig og altid er der opgaver der skal skrives og afleveres, tykke bøger der skal studeres og forstås, eksaminer der skal læses op til, og af og til en fest der skal deltages i, og en medstuderende der skal scores!

Tough business, især når kontoen alt for tit står i minus. Heldigvis er der gode råd at få her.

Kort lån eller studielån?

Du er ikke særlig usædvanlig hvis du står i løbet af din studietid og har stærkt behov for lidt ekstra kroner til at klare skærene. Tværtimod, kan man sige, det har de fleste af os faktisk prøvet på et eller andet tidspunkt i løbet af den glade men hårde studietid. Det er bestemt ikke noget at skamme sig over, det handler ganske enkelt bare om at finde en vej ud af denne penible situation. Som sædvanlig er der flere, og det kan være vanskeligt at vælge lige præcis den rigtige for en selv.

Det helt klassiske gamle studielån

Det behøver ikke at være en dårlig ide, spørgsmålet er blot, om det altid er det klogeste. Det kan virke nemt og meget oplagt at sikre sig lidt ekstra penge på kontoen hver eneste måned, både når du har et akut behov, og når du ikke har. Det er bare slet ikke sikkert at det er nødvendigt, og dermed den helt rette løsning for dig. Resultatet i sidste ende kan ofte vise sig at være, at du uden at tænke over det har lånt en hel masse penge du egentlig ikke havde brug for. Det er ikke den sjoveste sag i verden at stå som nyuddannet med en meget stor gæld, du risikerer at skulle kæmpe med, og betale af på, i årevis i fremtiden. Det kan være ganske store afdrag, og det er penge du ikke får meget sjov ud af.

Du kan faktisk få et godt alternativt studielån

Tingene går hele tiden op og ned her i tilværelsen. Også økonomien for dig som studerende. Somme tider kan det gå strygende, hvor alt fungerer som du ønsker, andre gange kan det ved gud knibe gevaldigt med at få enderne til at hænge sammen. Det er træls, surt og op ad bakke at skulle kæmpe med sin økonomi, oven i alle de øvrige problemer og trængsler et studieliv, med alt hvad det indebærer, har at byde på.

Dermed er det ikke nødvendigvis være sagt, at du så har lyst til at gældsætte dig selv i årevis ud i fremtiden. Der er nu mulighed for en hurtigere og nemmere løsning, som muligvis kan vise sig at være mere fordelagtig for dig.

Du har nu muligheden for at skippe det klassiske studielån, og i stedet tage et hurtigt lån, lige præcis på det tidspunkt i studiet hvor der virkelig er brug for det.

Den store fordel ved denne type lån er helt indlysende, at den er indfriet på forholdsvis kort tid, hvorved du står som helt og aldeles gældfri når du har klaret din sidste eksamen, og er færdig med dit studium. Dette giver en helt anden følelse af frihed og muligheder, end hvis du står med en kæmpe studiegæld, der hænger som en møllesten om halsen på dig.

Det er nemt at få et kort lån frem for et studielån

Virkelig nemt, og tilgængeligt i det øjeblik behovet opstår. Med denne nye måde at låne lidt penge til studietiden behøver du ikke at deltage i langvarige og kedelige møder med medarbejdere fra banken, eller andre uvedkommende personer. Der er nu mulighed for at låne op til 15.000 gode danske kroner, lige nøjagtig når du står og har brug for det. Det er nemt og simpelt at blive godkendt til lånet, det hele foregår selvfølgelig on-line, som du sikkert er vant til. Du kan ansøge fra din mobil, pc eller tablet, ganske som du plejer, uanset hvor du måtte befinde dig i denne verden. Kravene for godkendelse begrænser sig som oftest til ikke at være registreret som dårlig betaler, og i øvrigt have dansk statsborgerskab samt fast bopæl her i landet. Der skal ikke stilles sikkerhed for lånet, hvilket da også ville være umuligt for langt de fleste studerende.

Svaret på din ansøgning kommer også ganske hurtigt, faktisk mere eller mindre med det samme, så du skal ikke bruge dagevis på at bekymre dig om den side af sagen. Du kan ansøge, få svar, og modtage dine penge inden for en dag eller to, for vi er jo godt klar over, at somme tider skal sagerne ganske enkelt gå lidt tjept.

Gældsfrit med et kort lån

Med andre ord skal du nok gøre op med dig selv, om det klassiske gamle studielån du risikerer at hænge på i årevis, nu også er det rigtige for netop dig. Du skal vide, at der nu eksisterer et væsentligt alternativ, der lader dig slippe gældsfrit ud af din krævende studietid. Med et alternativt studielån kan du lynhurtigt booste din trængte økonomi med op til 15.000 kroner, og få sagen afviklet inden for kort tid. Hele processen kører on-line over nettet, og er hurtigt, nemt og bekvemt. Det er helt naturligt, og almindeligt, at trænge til lidt ekstra råderum som studerende, og nu kan du altså vælge en anden vej end den traditionelle. Det behøver ikke længere at være kun surt at tage sig en uddannelse, der kan og skal også være plads til lidt af det sjove.